Klictet teambuildingsdag

Op vrijdag 21 april kwam ons hele team bij elkaar voor onze jaarlijks terugkerende teambuildingsdag. Een dag waarbij samenwerken én samen plezier maken centraal stond!

We begonnen de dag op kantoor en nadat iedereen voorzien was van een lekker gebakje, startten we met de presentatie van het project: "Nieuwbouw Koninklijke van Eerd". De architecten van Quadrant4 en onze eigen projectmanagers namen ons mee in het ontwerp van het gebouw en de beslissingen die gemaakt zijn. Armand van Andel, Directeur Projecten bij Megens Installaties, liet ons de laatste technische ontwikkelingen zien die zij gebruiken op de werkvloer tijdens de montage van de installaties. Leerzaam en innovatief!

Met deze informatie op zak, vertrokken we einde ochtend richting de bouwplaats van dit project. Met onze helmen op en bouwschoenen aan, bekeken we de technische ruimtes. Deze zijn met een totaal van 500m2 zeer groot. Er was dus genoeg te zien en te bespreken. We probeerden niemand voor de voeten te lopen, want er werd hard gewerkt op het bouwterrein.

Het middagprogramma stond in het teken van VR (Virtual Reality) spellen. Bij het eerste spel gingen we de uitdaging aan om een bom onschadelijk te maken. Nadat meerdere teams ontploft waren, konden we met de VR bril plaatsnemen in andere werelden. Zo racete de één de berg af met ski's en nam de ander plaats in een achtbaan. Collega's met hoogtevrees kregen knikkende knietjes toen zij over een klein plankje moesten lopen op grote hoogte van een wolkenkrabber. Het enthousiasme was leuk om te zien en werkte aanstekelijk. Gelukkig stonden er altijd genoeg mensen in de buurt die ervoor zorgden dat niemand tegen een paal aan liep of een glas drinken van tafel stootte. Na alle VR indrukken gingen we nog met z’n allen heerlijk borrelen en dineren.

Het was een succes!