Renovatie Poli Noord TweeSteden Ziekenhuis - Waalwijk

Installatieadvies

De Poli Noord van het Elisabeth – TweeSteden Ziekenhuis, locatie Waalwijk is volledig gerenoveerd. Ook is er een volledig nieuwe werktuigbouwkundige technische ruimte en een MER/SER ruimte gerealiseerd. Uitdagend om binnen een 24- uurs bedrijf een omvangrijke renovatie mee uit te werken en te laten resulateren in een heel mooi eindresultaat.

 • Elisabeth – TweeSteden Ziekenhuis Tilburg - Waalwijk
 • Elisabeth – TweeSteden Ziekenhuis Tilburg - Waalwijk
 • Wiegerink Architectuur - Arnhem
 • 1.800 m2

Door de opzet van een strakke LEAN-planning is door de aannemer en installateurs in korte tijd een mooi project gerealiseerd. Alleen op deze wijze is het mogelijk om alle bouwdiciplines en alle facilitaire stromen van het ziekenhuis op elkaar af te stemmen.


Wij zijn intensief betrokken geweest bij de opzet van het Programma van Eisen en de ruimteboeken, uitwerking van de bouwteamdocumenten en de begeleiding van de uitvoering.

Soortgelijke cases

Relevante projecten

 • Nieuwbouw huisvesting SGEVG - Locatie Winckelsteegh - Nijmegen
  Nieuwbouw huisvesting SGEVG - Locatie Winckelsteegh - Nijmegen

  De huisvesting biedt ruimte aan 6 woongroepen van 6 clienten SGEVG met gezamelijke woonkamers en afzonderingsruimtes. In het ontwerp zijn cliëntspecifieke oplossingen geïntegreerd.

 • Ombouw locatie Martinushuis - Nuland
  Ombouw locatie Martinushuis - Nuland

  Binnen een periode van 9 maanden werd in 9 fases het totale verzorgingshuis omgebouwd tot een verpleeghuissetting.
  In een “trein” werden telkens vier appartementen in een periode van vier weken volledig gerenoveerd. De laatste fase betrof de renovatie en realisatie van de centrale ontmoetingsruimte, de huiskamers, de keuken, algemene badkamers en toiletten. De individuele badkamers zijn vergroot en volledig opnieuw opgebouwd.

 • Verpleeghuis De Hillen, locatie Heksenwiel - Breda
  Verpleeghuis De Hillen, locatie Heksenwiel - Breda

  De huisvesting biedt ruimte aan 14 psychogeriatrische en 16 somatische verpleeghuisplaatsen. 
  Bijzonder aan dit project is de zeer korte doorlooptijd waarbij in 8 maanden zowel de ontwerp- als de uitvoeringswerkzaamheden hebben plaatsgevonden.