Ruth Verhagen

GGz Breburg - Tilburg

Als Projectleider Vastgoed binnen GGz Breburg zorg ik voor de uitvoering van de projecten zoals opgenomen in ons Strategisch Bedrijfsplan Vastgoed.

Klictet heeft ons ondersteund bij de renovatie van een aantal panden voor een nieuwe kantooromgeving op de locatie Jan Wierhof te Tilburg. Deze kantooromgeving is ingericht volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Bij het ontwerp en de uitvoering is expliciet rekening gehouden met het toekomstig energieverbruik van de nieuwe omgeving.

Klictet heeft voor ons, naar volle tevredenheid, de advieswerkzaamheden voor de Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties verzorgd. De prettige samenwerking en hun betrokkenheid in het gehele proces hebben een positieve bijdrage geleverd in zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase van het project.

Mede door het inzetten van Klictet, beschikken wij nu over moderne kantooromgeving waar in een prettig klimaat gewerkt kan worden.

Soortgelijke referenties

Relevante referenties

 • Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair
  Drs. A.R. Krijgsman MRE | (Manager) Vastgoed-Inkoop-Facilitair,
  Stichting Prisma

  De ondersteuning vanuit Klictet bij de aanvraag van de DUMAVA subsidie hebben wij was bijzonder prettig ervaren. 

 • Arthur van Kempen
  Arthur van Kempen,
  HEVO - 's-Hertogenbosch

  Het zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn de onderscheidende kenmerken van Klictet".

 • Orlando Verplanke
  Orlando Verplanke,
  Agristo

  Prettig dat we de volledige advisering en begeleiding uit handen konden geven.