het team van klictet

Ik stel mij graag
even voor

Roy Goorden

Adviseur Duurzaamheid

Met klanten, partners en collega’s werk ik aan oplossingen die installaties en gebouwen “duurzaam” maken. Hierover adviseren zie ik als een ontdekkingsreis.

Deze reis begint vaak met een concrete noodzaak of eenduidig vraagstuk. Hieruit volgt vaak de vraag naar een lange termijn visie. Door onderweg samen de omgeving te verkennen, zijn we in staat om de relevante kansen en bedreigingen te schetsen en een strategie op te stellen. Verder is het ook mijn taak om de bepaalde doelstellingen en mogelijke ontwikkelingen te volgen.

Het adviseren en klanten tot inzichten laten komen is wat mij motiveert. Een rol die ik met enthousiasme voor u oppak!

Een kleine greep uit mijn projecten

  • Nieuwbouw IKC De Wisselaar - Breda
    Nieuwbouw IKC De Wisselaar - Breda

    De ambitie van het schoolbestuur bij dit project was een energiezuinig, toekomstbestendig en flexibel schoolgebouw. Daarnaast was de nadrukkelijke wens om de onderwijsvisie te wijzigen door niet meer te kiezen voor traditionele gesloten klaslokalen. De nieuwe school heeft een open karakter; veel open ruimten die met elkaar in verbinding staan om toekomstgericht onderwijs te kunnen geven. De klaslokalen hebben geen deuren en een beperkt aantal dichte wanden, waardoor er een open leeromgeving is ontstaan. 

  • Vernieuwbouw Galvanischool - Den Haag
    Vernieuwbouw Galvanischool - Den Haag

    Al 100 jaar krijgen kinderen les op de basisschool Galvanischool in Den Haag. Het is een bijzondere school die veel waarde hecht aan samenwerking. Wegens de snelle groei past de school past niet meer in zijn behuizing en heeft meer ruimte, mogelijkheden en faciliteiten nodig.