het team van klictet

Ik stel mij graag
even voor

Lucien Daas

Adviseur

Als adviseur installatiebeheer ben ik betrokken bij opdrachtgevers tijdens de gebruiksfase. Hierbij krijg ik inzicht in de processen van de opdrachtgever, deze processen zijn voor mij leidend. Als techniek hier een verbetering in kan geven, zal ik dit dan ook altijd bespreken. Door mijn leergierigheid blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, die ik graag weer deel met andere mensen. Proactief, praktisch en klantgericht zijn kenmerken die mij typeren.

Een kleine greep uit mijn projecten

 • Herontwikkeling Onderwijsboulevard - Den Bosch
  Herontwikkeling Onderwijsboulevard - Den Bosch

  Het Koning Willem I College (KW1C) in Den Bosch heeft het besluit genomen om te komen tot de herontwikkeling van de onderwijsboulevard. Aanleiding voor deze ontwikkeling is om de over de stad verspreide locaties met elkaar te combineren en samen onder te brengen in het gebouw aan de Onderwijsboulevard 3.

 • Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond
  Nieuwbouw hoofdkantoor en productiefaciliteiten - Helmond

  Schunk Xycarb Technology is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van geïntegreerde pakketten voor geavanceerde technische keramische producten en aanverwante diensten. De Nederlandse vestiging in Helmond heeft een nieuw internationaal hoofdkantoor met productiefaciliteiten gebouwd.

 • Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek
  Renovatie Gemeentehuis - Hilvarenbeek

  Gemeente Hilvarenbeek heeft voor de publiekshal, de kantoren en de zolderruimte van het gemeentehuis een nieuw inrichtingsplan opgesteld. Met als doel; meer werkplekken in het huidige gemeentehuis realiseren.